Home > Keukens op maat

Keukens op maat

Als u op zoek bent naar een keuken voor uw woning dan heeft u vast wel gemerkt dat er een ontzettend groot aanbod is aan keukens. Er zijn vele merken, looks, maatvoeringen en verschillende soorten materiaalgebruik voor kastjes en werkbladen. Toch blijft het lastig om precies de juiste keuken te vinden die bij uw wensen, interieurstijl of budget past. En zeker als u te maken heeft met specifieke afmetingen kan het extra lastig zijn om de juiste keuken te vinden. Heeft u, om tot de ideale keuken te komen die geschikt is voor uw persoonlijke situatie, ook wel eens gedacht aan het laten maken van een keuken op maat?

Vakmanschap in uw keuken op maat

Bij Arjan Broers Meubelmaker laat u uw keuken helemaal op maat en naar uw wens maken. Zo krijgt u vakmanschap in uw keuken:

  • in de stijl die u wenst
  • in de gewenste maat en precies passend in de ruimte
  • in de gewenste materialen die passen bij uw interieur en uw budget
  • gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Keuken op maat voor een goede prijs

U verwacht het misschien niet, maar een keuken op maat hoeft niet duurder te zijn dan een standaardkeuken. De gebruikte materialen en het ontwerp bepalen de prijs van uw  maatwerkkeuken.

Een massief houten keuken is prachtig, maar niet voor elk interieur of budget geschikt. Daarom is het van belang om samen met Arjan Broers op zoek te gaan naar de juiste keuken op maat voor uw woning

In principe is alles mogelijk: wij werken met massief hout, fineer en kunststof, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld metaal of hardsteen.

Werkwijze Arjan Broers voor uw keuken op maat

Heeft u rare hoeken in uw keuken of niet al te rechte muren? Dat is bij een keuken op maat van Arjan Broers geen enkel probleem. Wij meten uw keuken ter plekke in en verwerken dit in het ontwerp dat u wenst. Dit wordt vervolgens verder uitgewerkt in een definitief plan en in onze werkplaats voor u voorbereid en op maat gemaakt. Zo heeft u weinig tot geen last van de werkzaamheden tot het moment dat uw keuken door ons bij u geïnstalleerd wordt.

Restauratie bestaande keuken

Heeft u een bestaande keuken die in de basis nog goed is, maar een update nodig heeft? In sommige gevallen kan het restaureren van een bestaande keuken interessant zijn. Arjan Broers biedt u de mogelijkheid om nieuwe fronten en eventueel een nieuw keukenblad op maat te laten maken. Hierdoor heeft u met een kleine ingreep toch weer een prachtige keuken. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Vrijblijvende offerte

Naast keukens op maat bent u bij Arjan Broers Meubelmaker ook aan het juiste adres voor meubelmaatwerk, en interieurbouw. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. Wij werken bijna altijd met een vaste offerte. Zo kunt u rekenen op een vaste, afgesproken prijs en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Wij maken maatwerk meubels naar uw wensen
© 2024 Arjan Broers Meubelmaker