Home > Interieurbouw

Interieurbouw

In horecagelegenheden, winkels of bedrijfsruimtes is sfeer, gebruik en toepasbaarheid van het interieur van uitermate belang. Voor het vervaardigen van de juiste receptiebalie, bar of toonbank en bijbehorende berg- en kastruimte is vaak maatwerk nodig van hoogwaardige kwaliteit. U wilt in uw zaak een uniek interieur dat kwalitatief hoogwaardig is en lang zijn mooie uitstraling behoudt. Interieurbouw op maat kan in zo’n geval uitkomst bieden.

Interieur op maat

Bij Arjan Broers Meubelmaker kunt u terecht voor kleine en grote interieuropdrachten. Wij brengen uw wensen in kaart en maken voor u een passend ontwerp, wat na goedkeuring door u, in onze werkplaats wordt uitgewerkt. Bij veel interieurbouw opdrachten (vooral de wat grotere) werken wij samen met gerenommeerde architecten. De architect kan door de klant wordt aangedragen of door ons worden aanbevolen.

Werkwijze Arjan Broers Meubelmaker

U kunt het zo gek niet bedenken en Arjan Broers maakt het voor u. Van een gehele winkelinrichting tot receptiebalie, toonbank, barmeubel of kantoormeubilair. Door jarenlange expertise en vakmanschap kunnen wij uw ontwerp in elke gewenste stijl uitwerken. Na het bespreken van uw ideeën wordt uw nieuwe meubelstuk of interieur ter plekke ingemeten en vervolgens verder uitgewerkt in onze werkplaats. Pas als alle onderdelen voorbereid zijn, komen wij de meubelen bij u plaatsen. Zo heeft u weinig last van de werkzaamheden tot het moment dat het nieuwe interieur geïnstalleerd wordt. Arjan Broers Meubelmaker werkt bijna altijd met een vaste offerte. Zo kunt u rekenen op een vaste, afgesproken prijs en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Vrijblijvende offerte

Naast interieurbouw op maat bent u bij Arjan Broers Meubelmaker ook aan het juiste adres voor meubels op maat, keukens op maat. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte.

Wij maken maatwerk meubels naar uw wensen
© 2023 Arjan Broers Meubelmaker