Home > De Meubelmaker

De Meubelmaker

Passie voor het vak

Al van jongs af aan wist Arjan Broers dat hij het liefst met zijn handen wilde werken en wilde timmeren. Met oog voor detail en twee rechterhanden wist hij al op jonge leeftijd de nodige projecten aan te pakken, te ontwerpen en te creëren. Hij koos voor de leerroute via de LTS naar de MTS voor de Meubilerings- en Houtbedrijven, waar hij afstudeerde in de richting Meubel- en Jachtbouw. Met veel liefde voor het vak produceert hij nog steeds dagelijks meubels en interieurs op maat, op ambachtelijke wijze en met precisie.

Arjan Broers Meubelmaker

Na zijn opleiding aan de MTS voor de Meubilerings- en Houtbedrijven te Rotterdam heeft Arjan eerst gewerkt in de jachtbouw en daarna ongeveer 10 jaar bij een grote interieurbouwer, alwaar hij de laatste jaren werkzaam was als voorman. Deze functie heeft hij uitgevoerd tot hij in 1996 besloot voor zichzelf te beginnen en zijn bedrijf  ‘Arjan Broers Meubelmaker’ op te richten. De eerste jaren was ‘Arjan Broers Meubelmaker’ gevestigd in Alkmaar. Daarna had Arjan zijn werkplaats in Loenen aan de Vecht en sinds 2006 in Almere. U kunt zijn werkplaats bezoeken en Arjan aan het werk zien in Almere Haven. Omdat de werkplaats zo centraal gelegen is, kan Arjan nieuwe projecten aannemen uit een groot deel van het land.

Werkwijze Arjan Broers

Arjan Broers werkt veel met hout, maar ook met andere materialen zoals kunststoffen en metaalsoorten. Hij heeft de vaardigheden en jarenlange expertise in huis om uw meubels te ontwerpen, te tekenen en helemaal naar wens uit te voeren. Dit doet hij in zijn goed uitgeruste werkplaats.  Door de uitgebreide kennis van de verschillende materialen en de eigenschappen hiervan, maakt Arjan op ambachtelijke wijze al uw meubels op maat met een jarenlange levensduur. Omdat het maatwerk betreft kan Arjan alle meubels voor ieder huis of ander soort inrichting op de millimeter nauwkeurig op maat maken. Hierdoor wordt alle ruimte optimaal benut. Arjan heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van samenwerkende vakmensen,  zoals meubelspuiterij, architecten en al zijn andere leveranciers.

Gekwalificeerde meubelmakers

Arjan Broers doet het uitvoerende werk voor het grootste deel zelf. Daarnaast huurt hij regelmatig andere zelfstandig werkende meubelmakers in. Al het werk gebeurt altijd onder supervisie van Arjan, van begin van het project tot de afronding en oplevering. Arjan Broers Meubelmaker is daarnaast een erkend stagebedrijf en werkt zo nu en dan met stagiairs in zijn werkplaats.

Vrijblijvende offerte

U bent bij Arjan Broers Meubelmaker aan het juiste adres voor keukens op maat <interne link>, meubels op maat <interne link en interieurbouw <interne link>. Neemt u contact <interne link> met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. Wij werken bijna altijd met een vaste offerte. Zo kunt u rekenen op een vaste, afgesproken prijs en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Wij maken maatwerk meubels naar uw wensen
© 2023 Arjan Broers Meubelmaker